Pages

~ my nuff ~

Friday, October 18, 2013

Jom ramai-rami ke festival ChurpOut2013


 #ChurpOut2013
Oval Park, Setia City Mall
Saturday, Oct 19 2013. 11AM - 11PM

ARE YOU READY... LETS FUN...
Ready to release your Inner Shopaholic?

Marketplace di # ChurpOut2013 akan memenuhi semua keinginan Shopaholic anda! Dengan lebih daripada 20 popular butik dalam talian Malaysia membuat penampilan di acara itu, yang bersedia untuk membeli-belah di hati anda pergi. Adakah kita menyebut bahawa anda juga akan mendapat untuk mencuri gaya ikon fesyen kegemaran anda dengan menyerang almari mereka? SazzyFalak, FourFeetNine, HanisZalikha, Cheeserland, BrianSee dan banyak lagi akan berada di sana untuk memberi inspirasi fesyen! 


Buat kenangan # ChurpOut2013 kekal selama-lamanya dengan gambar hebat

Bukan itu sahaja, kami membawa laman fesyen Malaysia online terbesar untuk anda! Fesyen valet akan berada di sana untuk memenuhi semua keperluan Shopaholic anda dengan pelbagai besar jenama tempatan, ada terikat untuk menjadi sesuatu untuk setiap orang!Apa yang biru, boneka dan super comel? Untuk pertama kalinya, kita akan menjual sangat diminta Churpie Plushie di gerai ChurpChurp kami hanya RM25! Pre-order sekarang di  http://bit.ly/mychurpie dan mengambilnya di
 #
ChurpOut2013 dari 11:00-20:00 Sabtu ini! Dan yang paling menarik, kita semua layak mendapat goodie bag hanya dengan mendaftar di SINI!!0 comments:

Post a Comment

aziesizhuka. Powered by Blogger.