Pages

~ my nuff ~

Wednesday, January 29, 2014

Stress Dengan Masalah JERAWAT?Stress Dengan Masalah JERAWAT?
Rahsia Menghilangkan Jerawat Yang Tumbuh Di Wajah Anda Seawal 3 Hari TANPA Sebarang Kesan Sampingan, TERBUKTI BERKESAN !

Kini anda tidak perlu menghabiskan ratusan malah ribuan ringgit duit anda lagi untuk mencari-cari penawar untuk menghilangkan jerawat. Dalam seawal 3 hari dari sekarang, Sabun Vitamin A, C & E MZ SECRET SOAP akan lenyapkan stress anda itu sehingga perkataan ‘jerawat’ pun tidak akan terlintas lagi di fikiran anda, selamanya!

Adakah Anda Mempunyai Masalah Kulit Seperti Berikut?
 1. JERAGAT/ PIGMENTASI
 2. PARUT JERAWAT
 3. KULIT BERMINYAK
 4. TONA KULIT TIDAK SEKATA
 5. KULIT TAMPAK KASAR
 6. BLACKHEAD / WHITEHEAD
 7. KULIT YANG KUSAM / GELAP

Jika YA, Izinkan MZ SECRET SOAP membantu anda

Apa jua masalah kulit anda (boleh juga digunakan pada badan), apa jua keadaan kulit anda, segalanya bakal dipulihkan sepantas 3 HARI. Ya sepantas 3 hari, itulah respon yang biasa kami terima dari ribuan pengguna kami. 1 kotak sabun vitamin MZ secret Soap bakal memberi kesan yang mampu membuat anda gembira tidak terhingga.

Apa Kelebihan Sabun Ni?
 1. Menghilangkan jerawat/parut/pigmentasi/stretchmarks dan cela
 2. Mengurangkan kedut serta menegangkan
 3. MENCERAHKAN kulit yang kusam/gelap termasuk bahagian badan
 4. Menghilangkan hitam di bahagian ketiak dan peha
 5. Menghilangkan minyak berlebihan
 6. Menghilangkan hitam di bahagian ketiak dan peha
 7. Kulit lebih licin
 8. Memudarkan jeragat
 9. Menghilangkan blackhead/whitehead
 10. Menyamaratakan tona kulit

Tahukah Anda, MZ SECRET SOAP Diperkayakan Vitamin A,C & E dengan Minyak Tea Tree, Olive Oil dan Aloe Vera

 • Tea Tree Oil
Mengandungi antiseptic, antibakteria dan pembasmi kulat. Ia dapat membasmi jerawat. Jerawat akan lebih cepat mengering dan tidak meninggalkan bekas. Hampir segala jenis kulat di tubuh dapat diatasi dengan tea tree oil, salah satunya kulat di jari kaki. Ia juga dapat mencegah terjadinya infeksi yang timbul akibat kulat. Selain menghilangkan kelemumur, ia juga dapat mencegah kekeringan dan menjaga kelembapan alami di kulit kepala.

 • Minyak Zaitun (Olive Oil)
Minyak zaitun boleh digunakan untuk dalaman (kesihatan) juga luaran (kecantikan). Ia digunakan dalam pembuatan produk kecantikan kerana ciri2nya yang boleh melembutkan kulit.

 • Aloe Vera
Aloe vera mengandungi 96% kandungan air dan selebihnya adalah minyak pati, asid amino, mineral, vitamin, enzim dan glikoprotein. Daun aloe vera atau lidah buaya akan mengeluarkan jeli jika diramas dan ia boleh digunakan untuk mengurangkan kedutan pada kulit muka dan tangan. Ia juga dijadikan sebagai bahan pelembab dan pelembut untuk kulit dan rambut

 • Vitamin A, C & E
Sebagai Antioksidan yang kuat melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti (pencemaran, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb). Merangsang pertumbuhan dan peningkatan pertumbuhan kolagen kulit, yang akan menjaga keanjalan serta kehalusan kulit (anti aging dan anti wrinkle). Mencerahkan kulit (brightening effect). Tanpa kesan samping yang merugikan. Dengan Vitamin – C kulit lebih cerah secara semulajadi.

Produk Sabun Vitamin MZ Secret Soap dijamin halal,serta telah mendapat kelulusan GMP Dan KMM (No.Kelulusan KKM: NOT130602311K)

HARGA PASARAN : RM 70 (X TERMASUK PENGHANTARAN)

AZIE JUAL RM 60 TERMASUK PENGHANTARA..

ANDA INIGIN CANTIK SEPERTI INI..
JOM CUBA... 
IA MEMANG BERKESAN...
berminat Whatsapp
azie
0192630406

tolong click.. (free reg) 

0 comments:

Post a Comment

aziesizhuka. Powered by Blogger.